Seminar gratuit pentru părinţi. Poţi afla cele trei nevoi esenţiale ale unui copil

Târgujienii care sunt sau urmează să devină părinţi sunt aşteptaţi miercuri, 18 octombrie, la un seminar organizat de doi mari experţi în parenting din România. Este vorba despre Urania Cremene, autoarea seminarului şi Florin Amariei, trainer cu experienţă de peste 20 de ani în consiliere psihologică. Seminarul are loc la Restaurant Rebecca din Târgu Jiu şi este împărţit în două sesiuni, unul de dimineaţă (9.30-13.00) şi unul de după-amiază (16.30-20.00).

Participarea la seminar este gratuită, însă doritorii trebuie să-şi rezerve loc încă de pe acum. Motivele pentru care organizatorii spun că ar trebui să participi la acest seminar sunt acelea că: vei afla cele trei nevoi esenţiale ale unui copil, vei primi 18 tehnici de parentig, uşor de aplicat, vei înţelege de ce majoritatea părinţilor nu reuşesc să rezolve problemele cu propriii copii şi cum să eviţi aceste greşeli, îţi vei putea îmbunătăţi substanţial relaţia cu copilul, vei şti ce să faci ca să ai un copil fericit, care se dezvoltă echilibrat, vei face lucruri practice în timpul seminarului.

Potrivit organizatorilor, peste 27 de mii de părinţi au participat până acum la acest seminar. Seminarul este gândit şi creat de Urania Cremene, însă la Târgu Jiu va fi prezentat de trainerul Florin Amariei. Acesta este tatăl a doi copii, o fată de 17 ani şi un băiat de 15 ani, are peste 20 de ani de experienţă în consiliere psihologică, este masterand în psihoterapie şi este absolvent al Academiei Române de Coaching. Urania Cremene, autoarea seminarului, este mama unui băieţel de aproape 8 ani și, probabil, cel mai apreciat expert în parenting din România. Cu o experienţă de peste 15 ani, ca trainer și public speaker, Urania deţine mai multe acreditări naţionale și internaţionale în urma unor formări ca Master Trainer, Coach și Facilitator.

Vizualizări: 826

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: