Servicii de preconcediere pentru disponibilizații CEO. Unde și când!

Reprezentanţii Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Gorj vor oferi de săptămâna viitoare servicii de preconcediere pentru cei o mie de salariați disponibilizați de CE Oltenia. Astfel de discuții vor avea loc la Turceni, Motru, Rovinari și Târgu Jiu. Concediaţii vor afla atunci și când vor putea să-și depună dosarele de șomaj.

Conform programului stabilit pentru acordarea serviciilor de preconcediere, inspectorii AJOFM Gorj vor merge luni la Turceni, la cantina termocentralei, acolo unde se vor întâlni, de la orele 10.00, cu 113 dintre cei o mie de salariați disponibilizați. Și la Târgu Jiu, la Hostel Miami, vor fi oferite aceste servicii, tot luni, pentru 42 de persoane. 

Marți, la ora 10.00, angajaţii AJOFM Gorj se vor întâlni cu 167 persoane la cantina SE Rovinari, iar de la orele 12.00, la Casa de Cultură din Rovinari, cu alte 179 de persoane. La Casa de Cultură din Rovinari sunt așteptați disponibilizații de la carierele din zonă: Pinoasa, Tismana, Roșia și Peșteana.

Tot marți, la ora 10.00, la sediul Sindicatului Mine Energie Jilț Turceni, va avea loc întâlnirea celor de la AJOFM Gorj cu cele 134 de persoane concediate colectiv de la carierele Jilț Nord, Jilț Sud. Întâlnirea specialiștilor agenției de șomaj cu minerii disponibilizați de la Roșiuța și Lupoaia, dar și cu cei de la Căi Ferate Uzinale (CFU) va avea loc miercuri, în Motru, la Casa de Cultură, de la orele 10.00. Aici sunt așteptate 145 de persoane.   

La întâlnirea cu reprezentanții AJOFM Gorj, persoanele concediate colectiv vor afla locurile de muncă vacante pe plan local și în străinătate, programele de formare profesională existente, documentele cu care trebuie să se prezinte la solicitarea ajutorului de șomaj, dar și alte informații care le-ar putea fi utile după plecarea din CE Oltenia.   

Vizualizări: 5,073

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: