Şi femeile din PSD Gorj vor funcţii de conducere: Suntem mai echilibrate!

Egalitate de şanse la PSD! După ce la nivel naţional, opt femei au primit funcţii de vicepreşedinte, femeile din organizaţia social-democrată din Gorj vor şi ele să se afirme. „O femeie este mai echilibrată”, spune primarul din Stoina, Ioana Buşe.

Calmul pare să fie asul din mâneca femeilor. Primăriţa de la Stoina susţine că reprezentantele sexului frumos ar trebui să fie promovate în funcţii cheie şi pentru că au rezultate. „Am putea pune în practică ideea şi la Gorj. Ar fi un lucru bun. La Bucureşti, a fost vorba în general despre femei, nu numai de cele din PSD. Dar nu ar fi deloc rău să fie promovate mai mult şi femeile din partid. Suntem mai echilibrate decât bărbaţii. Acesta este principalul nostru atu. Şi de aici se văd rezultatele”, a declarat Ioana Buşe.

Pe modelul deja trasat în conducerea centrală s-ar putea face calcule şi la nivelul judeţului. „Este pe principiul oricând e loc de mai bine. Femeile trebuie să fie promovate şi în funcţie de studiile pe care le au, de capacităţile profesionale. Dacă urmărim ce s-a întâmplat la Congresul PSD, vedeţi că acolo, pentru funcţiile de vicepreşedinţi, există opt vicepreşedinţi bărbaţi şi opt vicepreşedinţi femei. În PSD, femeia este importantă şi i se acordă atenţia cuvenită”, a dat asigurări Anca Borduşanu, purtătorul de cuvânt al PSD Gorj.

Femeile n-au fost neglijate la nivelul judeţului Gorj, însă acum va fi loc de mai mult. „Este un subiect de discutat atât în Biroul Permanent Judeţean, cât şi în cazul Comitetului Executiv Judeţean. Oricum, startul s-a dat de la Bucureşti”, a mai spus Borduşanu.

Vizualizări: 1,086

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: