Sinead O'Connor a dispărut din Chicago. Posibilă sinucidere!

update: Cântăreața a fost localizată de poliție și este în siguranță, au anunțat autoritățile.

Cântăreaţa irlandeză Sinead O'Connor a fost inclusă de Poliţia din Chicago, luni, pe lista persoanelor dispărute. Cazul este tratat de autorităţile americane ca o ”dispariţie suicidară”.

”Poliţia din Wilmette vrea sâ verifice starea în care se află Sinead O'Connor. Ea a părăsit zona Wilmette, pentru o plimbare cu bicicleta, ieri (duminică, n.r.), în jurul orei locale 06.00, şi nu s-a mai întors. O persoană ne-a telefonat şi s-a declarat îngrijorată de starea cântăreţei. Nu există alte informaţii pentru moment”, au afirmat reprezentanţii poliţiei locale pentru revista Rolling Stone.

”Am transmis un buletin informativ tuturor poliţiştilor locali şi se pare că acesta a ajuns pe reţelele de socializare”, a declarat Brian King, şeful Poliţiei din Wilmette, într-o declaraţie pentru Chicago Tribune. ”Ofiţerii de poliţie verifică zona în care cântăreaţa a fost vâzută ultima dată, inclusiv parcuri şi plaje”.

Duminică dimineaţă, Sinead O'Connor a publicat pe contul ei de Facebook un mesaj care face referire la o situaţie de natură juridică: ”Jake, te rog frumos să mergi la tribunal, marţi, şi să preiei custodia fratelui tău de la Tusla. Avocatul meu te va ajuta să ajungi ilegal, însoţit de el, până la Donal, la Tusla (minţindu-i pe poliţişti etc) şi cunoscându-l pe judecător”. 

”Aşteaptă-te să ai probleme. De fapt, ar fi mai bine să îţi aduci un avocat. Şi nu-l abandona miciodată pe fratele tău şi pe niciunul dintre copiii mei. Ceea ce le-ai făcut fratelui tău şi mamei tale este literalmente criminal”, a adăugat cântăreaţa în acelaşi mesaj.

În acest mesaj, cântăreaţa se referă la fiul ei Shane, în vârstă de 12 ani, care a fost plasat în grija unei agenţii pentru protecţia copilului din Irlanda.

Sinead O'Connor se adresează în acest mesaj fiului ei cel mare, Jake Reynolds.

În noiembrie, cântăreaţa l-a acuzat pe Jake Reynolds, în vârstă de 28 de ani, şi pe iubita acestuia că i-au provocat o mare suferinţă prin „cruzimea (lor) îngrozitoare”.

Cuvântul ”Donal” menţionat de cântăreaţă în mesajul de duminică se referă cel mai probabil la Donal Lunny, tatăl lui Shane.

TUSLA este o agenţie pentru protecţia familiei şi a copilului din Irlanda.

Sinead O'Connor şi-a schimbat din nou fotografia de profil duminică dimineaţă înlocuind-o cu imaginea unei statui ce imită silueta unei femei, realizată dintr-un cadru din sârmă, umplut cu pietre.

Artista a publicat tot duminică, o fotografie a activistei Harriet Tubman, însoţită de un citat dintr-un discurs al acesteia: ”Am dreptul la unul din două lucruri, libertate sau moarte; dacă nu pot avea unul dintre ele, îl voi avea pe celălalt”, precizează Daily Mail.

Vedeta irlandeză a publicat acelaşi citat din Harriet Tubman pe fotografia de profil a contului ei de Facebook, cu doar câteva ore înainte de a fi văzută pentru ultima dată.

Un reprezentant al artistei a confirmat pentru revista Rolling Stone că poliţia nu deţine, într-adevăr, alte informaţii în acest moment despre situaţia actuală a cântăreţei.

Sinead O'Connor a fost văzută ultima dată purtând un hanorac negru, pantaloni din piele neagră şi un tricou pe care era imprimat cuvântul ”Irlanda”, în timp ce se plimba pe o bicicletă cu motor, precizează TMZ.com.

Dispariţia cântăreţei s-a produs la şase luni după ce artista a fost implicată într-un incident similar, în noiembrie 2015, când a publicat un mesaj pe Facebook, în care a ameninţat că se sinucide, în urma ”unei serii oribile de trădări” ce ar fi fost comise de familia sa.

Vizualizări: 2,474

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: