Şoferul lui Potârcă, bătut de vecini

Şoferul lui Constantin Potârcă, Constantin Vlădoiu, a fost sâmbătă seară bătut de trei vecini de ai săi din Câlnic. Bărbatul susţine că vecinii săi sunt invidioşi pe el că e şoferul omului de afaceri şi-l consideră „interlop”.

Constantin Vlădoiu a ajuns sâmbătă seara la spital, după ce acesta a fost bătut cu bâtele de trei vecini de ai săi. Bărbatul susţine că nu a intrat niciodată în conflict cu bătăuşi, însă aceştia au început să-i reproşeze că face parte din lumea interlopă a Gorjului, doar pentru simplul fapt că e şoferul lui Constantin Potârcă, cel care în urmă cu aproximativ o lună şi-a petrecut câteva nopţi în arestul poliţiei acuzat de evaziune fiscală. Constantin Vlădoiu se afla la Câlnic, acolo unde locuieşte, iar un consătean de-al său, din senin s-a luat de el. În sprijinul acestuia au mai sărit alţi doi vecinii, care s-au năpustit asupra şoferului lui Potârcă. Acesta susţine că a fost lovit cu o bâtă şi cu pumnii. „Îmi spuneau că m-am băgat între romi. Că fac parte din lumea interlopă. Cred că de ciudă m-au bătut. Le e necaz că sunt şoferul domnului Potârcă. Nu am avut niciodată nimic cu ei. Ne ne-am certat. Nu aveam nimic de împărţit”, susţine Constantin Vădoiu.

Din fericire, în urma bătăii primite de la vecinii săi, omul s-a ales cu răni uşoare la nivelul feţei şi capului. Constantin Vlădoiu este decis acum să-şi acţioneze vecinii în judecată pentru vătămare corporală.

Vizualizări: 410

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: