Soluţii pentru elevii Şcolii Speciale

Elevii Şcolii Speciale din Târgu Jiu ar putea primi lapte şi corn. În prezent este analizată legislaţia şi se caută resurse financiare pentru ca cei 90 de elevi ai unităţii de învăţământ să poată fi incluşi în program.

Mădălina Ciolocoi, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Gorj, a primit o solicitare din partea Şcolii Speciale pentru a se găsi o modalitate ca şi elevii acestei unităţi de învăţământ să poată beneficia de lapte şi corn. În momentul de faţă se caută soluţii pentru această problemă. „În măsura în care autorităţile şi factorii de răspundere vor putea, o să primească şi aceşti copii lapte şi corn”, a precizat vicepreşedintele Consiliului Judeţean.

La Şcoala Specială din Târgu Jiu sunt 163 de elevi, dintre care 90 ar putea primi lapte şi corn. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean crede că dacă în alte judeţe această problemă a fost rezolvată, trebuie să se poată şi la Gorj.

În judeţul Gorj, licitaţia pentru programul Lapte şi corn este în faza de analizare de oferte. Produsele sunt în prezent asigurate de agenţii economici ce au câştigat licitaţia anul trecut.

Vizualizări: 109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: