Specialiştii străini, favoriţi pentru şefia CE Oltenia

Numai o zi mai au la dispoziţie cei care îşi doresc funcţia de manager a Complexului Energetic Oltenia. 24 octombrie este ultima zi pentru depunerea CV-urilor la firma de recrutare Kienbaum Consultants International,  reprezentată în România de country managerul Loreda Dragomir – Theodorescu. Aceasta a dezvăluit că dintre cele o sută de CV-uri depuse, candidaţii străini au referinţe foarte bune. Printre cei care şi-au depus candidatura sunt şi actualul director Laurenţiu Ciurel şi fostul, Constantin Bălăşoiu.

Loreda Theodorescu a confirmat că sunt peste o sută de persoane interesate să conducă Complexul Energetic Oltenia. Patruzeci dintre aceştia au fost deja intervievaţi, iar în următoarele două luni vor fi evaluaţi şi ceilalţi. Acesta a rămas impresionată de CV-urile unor specialişti străini. Ba mai mult, a dat drept exemplu un german, care avea mare experienţă în acest domeniu, lucrând în companii mari de profil.

Voiau salariu de 1, 2 milioane de euro

Câteva dintre dosare au fost respinse şi din cauza solicitărilor candidaţilor. Aceştia doreau un salariu anual de 1, 2 milioane de euro şi sediul să fie la Bucureşti. Loreda Theodorescu a mai spus că doar 10 sau 12 persoane din sistemul minier şi energetic de stat şi-au depus dosarul de candidatură. Cele 12 candidaturi sunt atât pentru şefia CEO cât şi pentru Consiliul de Supraveghere (CS). Viitorul manager al CEO va fi stabilit până pe 31 decembrie 2012 şi ar putea avea un salariu cuprins între 5.000 şi 10.000 de euro, lunar.

CANDIDAŢI

Luptă acerbă pentru şefia CEO între actualul director Laurenţiu Ciurel şi fostul, Constantin Bălăşoiu. CV-urile pentru Consiliul de Supraveghere se depun până pe data de 26 octombrie, iar până acum par interesaţi Andrei Maioreanu, fostul membru Gheorghe Udrişte şi actualul preşedinte al CS, Marius Untescu.

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: