Spectacole la teatru pentru copii, în fiecare lună

Veşti bune pentru copiii care îndrăgesc spectacolele de teatru. Din acest an, reprezentanţii Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” promit că vor organiza cel puţin o dată la două săptămâni, în weekend, câte un spectacol destinat micuţilor. „Deja am stabilit ca o dată la două săptămâni să fie organizate spectacole pentru cei mici, cu bilete disponibile pentru toţi doritorii. Asta momentan, până o să ajungem să avem spectacol în fiecare weekend pentru cei mici”, a spus Iani Gârbaciu, purtătorul de cuvânt al teatrului.

După piesa „Punguţa cu doi bani”, actorii se pregătesc de un nou spectacol - „Scufiţa Roşie”. Este vorba de o reluare a piesei muzicale, aceasta fiind jucată şi anul trecut. Piesa va fi pusă în scenă în data de 4 februarie, de la ora 17.00. Musicalul este regizat de Ion Alexandrescu, iar din distribuţie fac parte actorii Mădălina Ciobănuc, Cosmin Brehuţă, Cornelia Diaconu, Luminiţa Şorop, Cristinel Dobran, George Drăghescu, Sorin Giurcă, Monica Sfetcu, şi alţii.

Costul unui bilet este de 10 lei pentru copii şi 15 lei pentru pensionari, elevi, studenţi şi şomeri. Pentru alte categorii de spectatori, preţul unui bilet este de 20 de lei. Piesa va mai fi prezentată la teatrul târgujian în cursul acestui an.

Vizualizări: 847

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: