Stanca (PANDURII): Dacă nu există un antrenor stabil, nu putem emite pretenţii

Răzvan Stanca, portarul echipei Pandurii Târgu Jiu, crede că formaţia are nevoie de un antrenor stabil pentru a putea avea rezultate bune. Stanca a vorbit despre problemele de la CS Pandurii Târgu Jiu, în cadrul unui interviu acordat pentru Radio Sport Total FM.

„Pentru mine nu ar fi o noutate situaţia de la Pandurii. Din păcate, fotbalul românesc se confruntă cu aceste probleme de câţiva ani. Noi tot sperăm să evoluăm din retur pe stadionul din Târgu Jiu. Atâta timp cât nu există un antrenor stabil, nu putem emite pretenţii”,  a declarat portarul echipei Pandurii Târgu Jiu. 

Echipa de fotbal este coordonată de câteva săptămâni de tehnicianul Marcel Ploaie. Antrenorul Adrian Iencsi a fost demis la începutul lunii octombrie după ce echipa a pierdut din nou acasă, scor 0-1 cu Olimpia Satu Mare. 

Căpitanul formaţiei Pandurii Târgu Jiu a venit cu precizări legate de „greva” jucătorilor care nu au vrut să se antreneze timp de două zile, pentru că nu şi-au primit banii pe chirie. „Am jucat la Snagov pe un stadion foarte prost şi au apărut câteva accidentări. Luni, am hotărât să facem o refacere bună, iar marţi am stat în sala de forţă. Miercuri am ieşit pe teren”, a declarat Răzvan Stanca.

Vizualizări: 863

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: