Stângă vrea o nouă victorie în deplasare

Victoria obţinută în deplasare, la Bacău, de Energia Pandurii a mai adus puţină linişte în tabăra echipei locale de handbal. Cu un moral mai bun, handbaliştii lui Vasile Stângă se pregătesc deja de o nouă surpriză în deplasare, la Minaur Baia Mare, echipă pe care Energia a mai învins-o în perioada de pregătire.

Energia abordează acest meci cu mai puţine probleme de lot, după ce debutul de retur a găsit formaţia gorjeană cu numeroase probleme medicale. Jocul cu Minaur este considerat foarte important de către antrenorul Vasile Stângă care a apreciat că victoria de la Bacău nu ar avea nici o valoare fără o victorie la Baia Mare.

Singura problemă cu care se confruntă tehnicianul înaintea jocului de sâmbătă este absenţa lui Enache, indisponibil cel puţin încă o săptămână după accidentarea din etapa trecută. „Florea a reînceput antrenamentele şi văd că îşi dă drumul încetul cu încetul. Sper ca până sâmbătă să fie 100% apt de joc. În rest, Giotoiu este acum OK, Kukrika nu mai resimte dureri, mai nou doar Simovic şchioapătă puţin, dar sper să nu fie vorba despre nimic serios”, a spus ieri Stângă, apreciind că stă bine din punct de vedere al lotului dar va juca 6-0 pentru că nu-l poate folosi pe Enache: „Cred că vom juca 6-0 pentru că nu-l avem pe Enache, dar voi folosi şi 4-2 şi 5-1 cu Humberto avansat la Stamate, care este un jucător masiv, foarte bun, pericolul numărul unu al celor de la Baia Mare. Stamate va trebui anihilat, ca şi faza a doua a adversarului. La fel mai au o extremă foarte bună şi va trebui să fim atenţi la acel jucător.”

Vizualizări: 82

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: