Start perfect în noul sezon de Liga 2 pentru gorjeanul Dragoș Militaru

Antrenorul Dragoş Militaru a avut un start perfect în noul sezon cu echipa pe care sezonul trecut o promovase în cel de-al doilea eşalon. Gorjeanul a reuşit să bifeze două victorii consecutive la startul noului sezon cu Unirea Dej.

Unirea Dej a început bine și al doilea sezon al său în Liga 2, chiar excelent, cu două victorii din tot atâtea etape. După succesul de acasă cu FK Miercurea Ciuc (scor 2-1), ardelenii s-au impus cu același scor, 2-1, și pe terenul nou-promovatei CSC Dumbrăvița.

Antrenorul gorjean al ardelenilor, Dragoș Militaru, spune că el își propune să câștige fiecare meci, mentalitate pe care a imprimat-o formației sale și sezonul trecut. Militaru e mulțumit cu succesul de Dumbrăvița, dar a rămas cu mâhnirea că i s-a accidentat un jucător. ”Noi ne pregătim să încercăm să câștigăm cât mai multe meciuri. Acum, că am reușit să le câștigăm pe primele două. Cred că e foarte bine. De repriza a doua nu sunt mulțumit. Dar mă bucur că am câștigat, până la urmă, într-un sezon câștigi meciuri și așa. Cel mai supărat sunt că un jucător de bază de la noi, Alexandru Gîț, are o accidentare destul de gravă din ce am văzut și pentru asta sunt foarte-foarte dezamăgit”, a declarat antrenorul echipei din Dej, care nu are la dispoziție un lot foarte numeros și care oricum este unul nu cu foarte mulți jucători experimentați. Sezonul trecut, Unirea Dej a fost revelația Ligii 2 iar în acest sezon nu are un obiectiv de play-off ci abordează fiecare meci la victorie.

Cu 6 puncte acumulate după primele două etape și golaveraj 4-2, Unirea Dej e pe locul 4 în Liga 2 iar etapa viitoare va juca acasă cu Poli Iași.

Vizualizări: 1,051

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: