Steag special pentru turiștii din Rânca

Ziua Națională de anul acesta a fost una cu totul specială pentru Constantin Pănescu și turiștii care i-au trecut acestuia pragul în pensiunea pe care o deține la Rânca. Șeful asociației cabanierilor din stațiune a arborat și anul acesta tricolorul național, dar, spre deosebire de anii anteriori, steagul a fost unul cu totul special.

Acesta avea imprimat peste culorile roșu, galben și albastru și un lup dacic de culoare neagră. Astfel, Pănescu îl combate de ministrul Agriculturii, Petre Daea, cel care a devenit celebru după ce a început să promoveze oaia. „E steagul național al României cu lupul dacic pe el. Lupul e singurul animal neîmblânzit, în timp ce oaia domnului Daea, chiar dacă ne referim la Miorița, cred că totuși ar trebui să revenim la poporul dârz care a creat acest simbol cu peste 2000 de ani în urmă. Oaia e prea moale să reprezinte poporul român, dar lupul dacic o poate face”, spune Pănescu.

O fotografie cu steagul respectiv a fost pusă de omul de afaceri și pe contul său de Facebook, sute de prieteni apreciind imaginea steagului ținut de Pănescu la piept.

Galerie foto


Vizualizări: 642

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: