Stela Popescu: Voi o să mă mai chemați, dar nu mai vin la voi...

Actrița Stela Popescu a murit joi, la vârsta de 81 de ani. A avut o premoniție cu două zile înainte, când a participat la Gala Femeilor de Succes 2017. „Nu mai vin la voi. Voi o să mă mai chemați, dar nu mai vin la voi”, a spus actrița când a coborât de pe scenă, după ce a mulțumit pentru premiu.

Actrița a fost găsită prăbușită în holul casei de către fiica sa adoptivă. Există suspiciunea că a căzut și s-a lovit cu capul de podea.  „În jurul orei 15:32 s-a făcut un apel la SMURD. Un echipaj s-a deplasat acasă la Stela Popescu. Aceasta a fost găsită decedată. Decesul survenise de mai multe ore”, a declarat Bogdan Oprița, purtătorul de cuvânt al SMURD București.

Actrița Stela Popescu s-a născut la 21 decembrie 1935, la Slobozia-Hodorogea, Orhei, Basarabia, într-o familie de învățători. Stela Popescu a fost căsătorită cu regizorul Dan Puican, de care a divorţat după opt ani. S-a recăsătorit apoi cu Puiu (Mihai) Maximilian (decedat în 1998), despre care spunea că a fost sufletul ei pereche. Stela Popescu a avut o fiică adoptivă.

Actriţa urma să plece pe 29 noiembrie la Valencia, alături de echipa Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, pentru a juca un spectacol, cu ocazia Zilei Naţionale a României.

PASIUNI

În 1982, Stela Popescu a luat parte la inaugurarea stadionului „Jiul”, din Petroșani. La acest eveniment, Stela Popescu a arbitrat partida de gală, la care au mai luat parte Ştefan Bănică şi de Vasilica Tastaman, prima soţie a lui Emeric Ienei.

Galerie foto


Vizualizări: 4,092

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: