Steliștii ies în stradă în 35 de judeţe

Suporterii roş-albaştrii vor ieşi în stradă, în 35 de judeţe, sâmbătă, 25 februarie, între orele 11:00 şi 15:00, la prefecturile din ţară, pentru a protesta faţă de situaţia în care află clubul pe care-l susţin, informează prosport.ro.

FCSB a pierdut, în instanţă, dreptul de a mai folosi numele "Steaua" şi mai are o singură cale de atac înaintea ca hotărârea să devină definitivă. "Vrem doar rămânerea actualei echipe Steaua Bucureşti în liga 1, nu ţinem nici cu CSA nici cu FCSB. Ne dorim să nu moară FOTBALUL ROMÂNESC şi de aceea ieşim în stradă în 35 de judeţe", a declarat pentru Ora de Sibiu, Ştefan Lungu, organizatorul protestului de la Sibiu. Conform avizului eliberat de Primăria Sibiu, la protest vor participa aproximativ 1.500 de persoane, care se vor strânge pe platoul din faţa Casei Artelor, în Piaţa Mică. „Participanţii nu vor pleca în marş pe perioada manifestaţiei. Nu se vor folosi porta-voci, iar dacă se vor folosi pancarte acestea nu vor conţine injurii sau mesaje jignitoare. Organizatorul are obligaţia de a asigura curăţenia la locul adunării", se arată în avizul eliberat de municipalitatea sibiană. Toţi fanii echipei Steaua Bucureşti sunt aşteptaţi să participe la acest eveniment, potrivit prosport.ro.

De cealaltă parte, Clubul Sportiv al Armatei Steaua a demarat un proiect coordonat de Marius Lăcătuş şi pune bazele unei noi echipe de fotbal care va avea sigla, numele şi palmaresul până în 2003. Echipa Armatei va porni din Liga a 4-a şi este foarte aproape să numească şi un antrenor, pe Nana Falemi, fost jucător în Ghencea.

Vizualizări: 438

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: