Stoican vrea 3 puncte și cu Gazul lui Pustai

Flavius Stoican nu spune că Pandurii a scăpat de emoțiile retrogradării până nu învinge vineri seara și Gaz Metan Mediaș, echipa care îl are la cârmă pe Cristi Pustai, fostul antrenor de Europa League al pandurilor de acum câțiva ani.

În meciul tur de acum câteva săptămâni gorjenii au fost învinși fără drept de apel la Mediaș, Eric de Oliveira arătând în acel meci de ce e un brazilian iubit și respectat în lumea fotbalului. La meciul de la Severin nu va fi prezent însă Eric pentru că a primit roșu în penultima partidă a echipei sale. Nici Flavius Stoican nu va sta pe banca tehnică a pandurilor, după ce la ultimul meci, cel cu Timișoara, a fost trimis în tribune de arbitru. Antrenorul gorjenilor vrea însă o victorie care să îi scutească pe elevii săi de emoțiile retrogradării pentru totdeauna. „Ne așteaptă o partidă specială pentru că dacă vom reuși să scoatem maximul de puncte, vom reuși să ne salvăm de la retrogradare în proporție foarte mare. Nu a fost ușor nici până acum, mai ales că am jucat din 3 în 3 zile. Avem un moral bun datorită faptului că am reușit aceste victorii și am mare încredere că am în componență jucători care își doresc foarte mult rămânerea în prima Ligă. Au muncit foarte mult la antrenamente, și-au dorit ca oamenii să își schimbe impresia despre echipa noastră, dar la fel de adevărat e că nu am realizat încă nimic dacă vineri nu avem aceeași determinare și în ceea ce privește rezultatul final. Sunt mândru de acești băieți. Acești jucători chiar merită felicitări pentru că au dat totul pentru suporterii care iubesc această echipă. Mai avem acest hop. E un hop mare, dar am încredere că îl putem trece. E important să nu facem greșeli copilărești”, spune Stoican.

„Cred în băieţi”

Antrenorul Pandurilor spune că pe lângă absența sa de pe banca tehnică la echipa noastră nu vor evolua doi jucători de bază. Căpitanul Bușu și Dragoș Firțulescu sunt suspendați, ceea ce face ca partida să fie destul de dificilă. „Întâlnim o echipă care în ultima partidă a defilat pe teren la Chiajna. Nu o să le fie însă ușor la Severin pentru că am încredere că o să alergăm până la ultima picătură de sudoare. Cred în acești băieți și sper să ne bucurăm la final. E o echipă cu jucători care pot face diferența. Nu-l au pe Eric, suspendat, dar și noi avem problemele noastre. Căpitanul Bușu și Dragoș Firțulescu nu pot să evolueze pentru că sunt suspendați. Și eu am o suspendare acordată foarte ușor, dar cei care vor fi pe teren și pe banca de rezerve vor fi toți un grup și vom face împreună o treabă bună pentru a ne bucura la final. Mai mult decât suspendarea mea contează suspendarea celor doi jucători, dar e la fel de adevărat că în momentele dificile eram aproape de ei. Atunci când cei doi sunt pe teren chiar aleargă, dar sunt convins că și cei care vor intra vor da totul pentru victorie”, declară Flavius Stoican.

Galerie foto


Vizualizări: 1,571

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: