Ştrandul din Motru, deschis în iunie. Două procese cu firma constructoare

Ştrandul din Motru, inaugurat în 2014, va fi deschis în iunie. Acesta are nevoie de reparaţii, însă firma care l-a construit nu a mai venit să termine lucrările. Aşa că autorităţile cheamă acum la judecată societatea constructoare şi îi cere daune care aproape că depăşesc valoarea investiţiei.

Peste iarnă, au apărut probleme la ştrandul de la Motru şi nu va fi deschis prea curând. Primăria a decis să dea în judecată firma care s-a ocupat de centrul de agrement din oraş pentru că nu a venit să facă şi reparaţiile necesare, investiţia fiind în perioada de garanţie. „Suntem în două procese cu această firmă. A mai reabilitat nişte străzi, dar nu au terminat lucrările. Noi mai avem să le dăm bani, vreo două miliarde (n.r. lei vechi). Suntem în proces cu ei şi pentru ştrand. Ei au întârziat cu lucrările 233 de zile şi am calculat noi sume imense, mai mari decât valoarea proiectului. Au întârziat lucrarea şi penalităţile cerute de noi sunt de 45 de miliarde (n.r. lei vechi). Apa se înverzeşte din când în când. Vom monta o pompă să ajungă toată apa să fie epurată”, a spus primarul Gigel Jianu.

Lucrările vor fi efectuate de Primăria Motru din banii primiţi drept garanţie de bună execuţie de la firma care a realizat centrul de agrement. „Ştrandul va porni. Nu de la 1 mai, pentru că nu vor fi oameni şi nici destul de cald. Pe 1 iunie, sigur îl vom deschide. Cei mai mulţi beneficiari sunt copiii”, a mai declarat edilul din Motru.

Vizualizări: 2,007

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: