Ștrandul din Motru își deschide porțile. Cât plătesc clienții să se bălăcească!

Baza de agrement din municipiul Motru va fi deschisă publicului larg începând de vineri, 23 iunie. Autoritățile locale anunță că anul acesta nu s-au făcut modificări în ceea ce privește tarifele.

Cu o mică întârziere, autoritățile locale din municipiul Motru spun că vor deschide baza de agrement din oraș. Ştrandul a fost pregătit pentru acest sezon estival. Au fost efectuate doar mici reparații, spune primarul Gigel Jianu, investiția fiind realizată din fonduri europene. Baza de agrement este gestionată de Direcția Publică Motru. „Au fost mici probleme pe la baza de agrement, le-am rezolvat, le-am aranjat. Am umplut bazinul cel mare, iar joi și pe cel mic, pentru copii. Apa este curată, tratată, iar vineri îi dăm drumul. Pentru că este un obiectiv care nu prea aduce profit întotdeauna, am tras de timp o săptămână, ca să fie copiii în vacanță, să se întoarcă și din alte părți, să avem totuși un public plătitor, să mai micșorăm din pierderi”, a declarat Gigel Jianu, primarul municipiului Motru.

Cei care vor să se bălăcească la bazinele de înot de la baza din Motru vor achita aceleași tarife ca și anul trecut. Astfel, biletul de intrare pentru copiii și tinerii cu vârste cuprinse între 7 și 18 ani este de 5 lei, iar cei peste 18 ani vor plăti la intrare 10 lei. Intrarea este liberă pentru copiii sub 7 ani, spun autoritățile. De asemenea, pentru închirierea terenurilor de sport, tariful este de 30 lei/oră. Terenurile sportive nu prea sunt solicitate, au explicat autoritățile locale.

Unitatea dispune și de un snack-bar cu terasă, administrat tot de Direcția Publică Motru. Baza de agrement de la Motru a fost inaugurată în luna iunie 2015. Investiția s-a ridicat la circa 3,7 milioane lei, jumătate din sumă fiind asigurată de primărie.

Vizualizări: 17,152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: