Strânge bani pentru familia salariatului decedat în termocentrală

Mircea Gherendi, salariat al Complexului Energetic Oltenia, a lansat un apel către colegi pe pagina de socializare, pentru a strânge bani pentru cei trei copii rămaşi orfani după ce tatăl lor a murit subit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la serviciu. Valentin Enache lucra la Termocentrala Turceni şi avea doar 33 de ani.

Gherendi face apel la solidaritatea care în trecut îi caracteriza pe mineri şi energeticieni. „Apelez la spiritul nostru de solidaritate pentru a-i ajuta pe copiii colegului nostru Valentin Enache, care din păcate nu mai este printre noi. Decesul colegului nostru a adus dramatismul în familia lui, cei trei copii mici rămaşi în urmă trebuie ajutaţi. Voi face tabele nominale prin care propun să strângem bani în sprijinul acestora. Orice leu venit din partea noastră este important pentru ei. Vă mulţumesc”, a scris Gherendi pe pagina de socializare.

Valentin Enache, lăcătuş la termocentrala din Turceni, a fost găsit inconştient la serviciu, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 2.00. Valentin Enache a fost dus la spitalul din Turceni, unde a decedat în jurul orei 5.00. Bărbatul avea 33 de ani, era căsătorit, tatăl a trei copii mici şi era din Murgeşti.

Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj şi Poliţia au început o anchetă. Din primele informaţii, bărbatul avea unele probleme de sănătate. (A.A.)

Vizualizări: 5,383

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: