Streetball pentru a salva viaţa Sofiei

Iubitorii de baschet de stradă, streetball, au ocazia să îşi pregătească echipele şi să se înscrie la o competiţie umanitară pentru a salva viaţa micuţei Maria Sofia, o fetiță de 8 luni şi jumătate care suferă de paralizie cerebrală, epilepsie și tetrapareză spastică.

"Baschetul - un sport numit speranță", aşa au denumit organizatorii evenimentul de stretball care va avea loc pe data de 4 mai 2019, ora 9:30, la Colegiul National Tudor Vladimirescu, atat pentru cei mici (u15,u18), cat si pentru cei mari (+18). „Cu toții știm că baschetul este un sport special, diferit de alte sporturi de echipă, şi vrem să demonstrăm acest lucru încă o dată. ACS Roșu si Negru, împreună cu Aprilia, Decathlon şi Partenerul Media Radio Infinit 87,8 FM, vrem să venim în sprijinul Sofiei, o fetiță de 8 luni jumate ce suferă de paralizie cerebrală, epilepsie și tetrapareză spastică. Adună trei prieteni într-o echipă de 4 jucători și vino să jucăm pentru Sofia la Streetball-ul din data de 4 mai 2019, ora 9:30, la Colegiul National Tudor Vladimirescu, atât pentru cei mici (u15,u18) cât şi pentru cei mari (+18). Taxa de înscriere va fi de 60 Ron/echipa, iar toți banii strânși din taxe si/sau donaţii vor merge către Sofia”, au precizat organizatorii de  la ACS Roşu şi Negru.

Înscrierile pentru fiecare categorie se fac pe pagina de facebook ACS Roşu şi Negru, sau la nr de telefon: 0742248142 până pe data de 2 mai.

Vizualizări: 896

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: