Sunt parlamentarii de Gorj și prefectul niște tâmpiți? Pentru că se comportă ca unii, asta clar

Unele decizii sunt atât de tâmpite încât, ca să fii de acord cu ele și să nu le contești, trebuie să fii tu însuți tâmpit. De altfel, și din calitate de autor al deciziei, trebuie să fii tâmpit să nu reconsideri, să nu ai momente ulterioare de luciditate, să nu dai înapoi și să recunoști că te-ai înșelat. Nu știu dacă prefectul de Gorj este tâmpit, deoarece nu-l cunosc personal și nu-mi pot formula o opinie argumentată în acest sens. Pot să judec după comportamentul său, însă. Iar decizia lui care interzice accesul femeilor provocatoare (pentru că e evident vorba doar despre femei) în instituție este una tâmpită. Și chiar și pentru un pesedist e foarte greu să tratezi această tâmpenie altfel decât e normal să o facă orice om, aș zice chiar și orice pesedist: ca pe o tâmpenie care trebuie nu doar denunțată, ci și asumată.

De aceea, ezitarea parlamentarilor de Gorj și a colegilor de partid ai lui Florescu de a critica tâmpenia enormă a ordinului deja celebru mi se pare nu doar complicitate la tâmpenie, ci și o lipsă de c***e absolut dezgustătoare. Întrebat despre tâmpenie ieri de către o colegă, fostul primar Cârciumaru a eschivat lamentabil, ca o găină încolțită de vulpe: „nu știu, domnișoară, nu comentez, nu mă mai puneți să răspund la astea...”. Bietul bătrânel fără urmă de valori sau curaj!

Victor Ponta e tâmpit în numeroase situații. Dar chiar atât de tâmpit încât să considere vinovate de ceva femeile atrăgătoare și să nu le lase să-și facă pașaport, nu-l văd. Cu toate astea, și Ponta se face că n-aude. Asta deși ar fi o ocazie bună pentru el să arate iar cu degetul asupra tâmpeniei enorme din PSD. Nici pe ceilalți trei deputați PSD de Gorj nu au comentat, asta deși Elvira Şarapatin e chiar femeie, deci direct vizată de ordinul discriminatoriu.

Despre Scarlat Iriza ce să mai spunem? Avem îndoieli că omul ăsta există cu adevărat, darămite să mai aibă și poziții decente cu privire la diverse chestiuni. Uneori ne pare că Scarlat Iriza nu e om, ci un profil fake de Facebook făcut de un troll care și-a propus să pună toată muzica proastă pe internet. Dacă asta ar fi, de altfel, ar fi chiar reușit.

În orice caz, fiecare zi ce trece în care acești oameni fără principii nu iau atitudine împotriva tâmpeniei este o lovitură și pentru țară, și pentru județ, și pentru partid, dar mai ales pentru ei, ca persoane umane, vorba lui Hagi.

L-am exclus la numărătoare pe deputatul PNL de Gorj, deoarece PNL-ul chiar a avut o poziție tranșantă și a făcut și plângere la CNCD. Nu știu dacă pentru că chiar au fost ei scandalizați sau așa, că-i la modă să faci opoziție.

Vizualizări: 790

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vocile schimbării:

Citește și: