Supărare mare în PNL Bumbeşti Piţic

Organizaţia PNL de la Bumbeşti Piţic este bulversată, după ce conducerea judeţeană a validat-o pe Irina Cojocaru drept candidat la primărie. Asta după ce ani la rând îi fusese promisă susţinerea lui Viorel Săpun, actualul viceprimar. Săpun fusese validat de organizaţia locală, însă liderii de la nivel judeţean nu au ţinut cont de propunerea liberalilor din teritoriu. Preşedintele PNL Bumbeşti Piţic, Viorel Popescu, se gândeşte să demisioneze din funcţia de conducere.

 Viorel Popescu, preşedintele PNL Bumbeşti Piţic, este supărat că liderii de la nivel judeţean nu au ţinut cont de propunerea sa, când a fost vorba de validarea candidatului la primărie. „Ne-a bulversat foarte tare ceea ce s-a întâmplat în şedinţa de joi. În perioada următoare, voi lua o decizie în ceea ce mă priveşte pe mine. Ceilalţi sunt liberi să facă ce doresc. Mă gândesc serios să renunţ la funcţia de preşedinte al organizaţiei locale, atâta timp cât s-a trecut peste propunerea mea. Poate că nu e cazul să susţin pe nimeni, poate nu au nevoie de sprijin din partea mea atâta timp cât biroul judeţean nu este interesat de ceea ce se întâmplă în teritoriu”, a declarat Viorel Popescu.

Viorel Săpun, actualul viceprimar, s-a simţit umilit după ce patru ani a muncit pentru partid. „Se pare că jocurile au fost făcute înainte de validare. Mi-au spus mai mulţi colegi că au fost sunaţi înainte de către Puiu Diaconescu ca să voteze împotriva mea. Votul a fost formal, cărţile fuseseră făcute cu mult timp înainte. Şi-au bătut joc de munca mea de 4 ani, m-am zbătut pentru comuna mea, am fost un om de competiţie, dar am fost umilit”, a declarat Viorel Săpun.

Acesta dezminte zvonurile potrivit cărora întreaga organizaţie PNL de la Bumbeşti Piţic ar trece la ALDE. „Nu am discutat nimic cu nimeni. Trec printr-o perioadă grea, a fost o lovitură, vreau să mă liniştesc, iar apoi voi lua o decizie în ceea ce priveşte viitorul meu politic”, a precizat Săpun.

Vizualizări: 1,083

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: