Super preţuri la Exflor! Ce planuri au patronii magazinului din zona Interex

Magazinul Exflor, deschis în locul supermarketului Interex, şi-a atras deja primii clienţi. Este primul magazin de tip cash&carry din Târgu Jiu în care se comercializează deopotrivă produse alimentare şi nealimentare. Patronii acestui lanţ de magazine sunt trei tineri din judeţul Dolj care spun despre investiţia de la Târgu Jiu că nu are competiţie în ceea ce priveşte preţurile.

Claudiu şi Ionel Zglobiu şi Marius Mierlă din Craiova sunt cei trei patroni pe care îi are lanţul de magazine Exflor. De curând, magazinul a fost inaugurat şi la Târgu Jiu în locul fostului supermarket Interex. Cei trei antreprenori aveau deja afaceri în distribuţia produselor alimentare şi nealimentare, de aici şi ideea de a pune bazele unui magazin de tip cash and carry. „Magazinul are un specific aparte faţă de piaţa pe care activăm. Marfa se vinde pe paleţi, adică pe un fel de rafturi mari de depozitare, ceea ce ne permite să reducem costurile cu angajaţii şi cu manipularea. Este mai degrabă un depozit inspirat din nevoia de business, iar cumpărăturile se pot face foarte rapid, având patru case. Noi suntem distribuitori şi de aceea putem oferi preţuri de discounter”, a declarat Marius Mierlă pentru Economica.net.

Cum au pornit la drum

Unitatea comercializează aproximativ 8.000 de produse alimentare ambalate şi nealimentare, cosmetice, detergenţi, chiar scule şi unelte, majoritatea de provenienţă locală. Potrivit Economica.net, cei trei antreprenori au pornit la drum în anul 1989 cu o companie de distribuţie de bunuri de larg consum Exflor, un business de 25 de milioane de euro anual, magazinul de la Târgu Jiu fiind al doilea deschis, după un supermarket de doar 450 de metri pătraţi, inaugurat în Craiova încă din 2006.

Distribuitorul Exflor deserveşte aproximativ 4.500 de clienţi din Dolj, Olt, Gorj, Argeş, Teleorman, Vâlcea şi Mehedinţi. 

Vizualizări: 13,737

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: