Supermarket din Gorj, sancționat de DSV

O nouă săptămână, noi amenzi acordate de Direcția Sanitar Veterinară Gorj. Angajații instituției au făcut o serie de verificări la mai multe unități alimentare de pe raza județului, fiind constatate și nereguli. Amenzile au fost și ele pe măsură.

Crezând că au totul ca la carte și nu pot fi sancționați, patronii unor unități alimentare din județul Gorj uită regulile sanitare. Mulți dintre ei primesc și amenzi. Doar în ultima săptămână salariații DSV au aplicat sancțiuni în valoare de peste 17.000 de lei. Cea mai mare amendă a fost încasată de către un supermarket.

”Am aplicat o amendă de 10.000 lei la un supermarket, pentru încălcarea normelor sanitare-veterinare și pentru siguranța alimentelor privind lotizarea și depozitarea produselor alimentare (așezate direct pe paviment)”, transmite DSV Gorj.

De asemenea, patru amenzi a câte 1.200 de lei fiecare au încasat și câteva exploatații non-profesionale de animale. Nici două magazine specializate de comercializare a peștelui nu au scăpat de amenzi.

Vizualizări: 4,370

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: