Suporterii echipei Pandurii, supăraţi pe club

Suporterii Pandurilor s-au întors ieri dimineaţă supăraţi de la Bucureşti, după ce echipa favorită a pierdut în faţa dinamoviştilor cu o diferenţă de trei goluri. Galeria a avut probleme şi pe drum. Autocarul cu care au reuşit în cele din urmă să plece spre Bucureşti a făcut pană pe autostradă şi a ajuns cu greu în cea de-a doua repriză a meciului. Jumătate din galeria pandurilor s-a întors acasă cu trenul.

Supărare mare în galeria pandurilor. Suporterii au avut luni o zi grea care s-a finalizat şi mai prost. Susţinătorii echipei de fotbal au reuşit cu greu să plece spre Bucureşti, unde Pandurii Târgu-Jiu au intrat pe teren cu Dinamo Bucureşti. Pe autostrată, autocarul a făcut pană, iar suporterii au ajuns în cea de-a doua repriză să-şi susţină echipa. Înfrângerea cu trei goluri i-a supărat pe susţinători, dar şi mai tare i-a enervat faptul că după meci au constat că nu au cu ce se întoarce acasă. „ Am stat ca proştii în Târgu-Jiu ore întregi. Că plecăm acum, că plecăm peste 2 ore şi tot aşa. În cele din urmă am plecat şi am făcut pană pe autostradă. Ne-a explodat un cauciuc. Unii suporteri au rămas acolo, iar alţii au plecat cu ocazie spre Bucureşti. Am ajuns la meci în cele din urmă, la repriza a doua. Când să plecăm ne-am dat seama că nu avem cu ce”, a spus un fan al echipei. 

Jandarmii i-au dus cu duba la tren

Suporterii au avut noroc cu jandarmii care i-au dus cu duba la tren şi au ajuns acasă ieri dimineaţă. „Este bătaie de joc. Am avut noroc cu jandarmii şi cu cei de la CFR că ne-au adus acasă. Pentru asta le mulţumim. Jandarmii ne-au dus cu duba la tren şi am venit acasă, că altfel rămâneam prin Bucureşti sau pe autostradă”, a explicat şeful galeriei. Unii suporteri susţin că au fost nevoiţi să-şi vândă lucrurile ca să se întoarcă acasă. „Eu am fost nevoit să îmi vând telefonul şi brăţara de aur ca să mă întorc acasă”, a declarat un fan supărat.

RĂZBUNARE

Suporterii sunt decişi să-şi arate supărarea la următorul meci al pandurilor: „La meciul următor sau când intră pe teren cu Steaua o să le arătăm şi noi cum s-au purtat cu galeria”. Unul din suporteri declara chiar că va intra pe teren, ceea ce înseamnă că echipa va juca apoi cu porţile închise.

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: