Surpriză la derbi, Vulturii s-a impus la Turceni

Vulturii Fărcăşeşti  a furnizat o mare surpriză în derbiul etapei a 20-a din Campionatul Judeţean Gorj, învingând a doua clasată la momentul jocului, chiar pe propriul teren. Şi Gilortul Cărbuneşti s-a impus în această etapă şi a urcat pe locul al doilea.

Vulturii Fărcăşeşti a câştigat meciul cu Ştiinţa Turceni din etapa a 20-a, scor 3-0 pentru Vulturi chiar pe terenul din Turceni, trimiţând astfel pe locul trei pe Ştiinţa, una dintre contracandidatele la titlul de campioană în acest sezon. Vulturii s-a impus pe teren încă de la începutul jocului, iar la pauză avea deja un avantaj de 2-0 prin golurile marcate de Ovidiu Şomănescu şi Bobi Trofin. După pauză tot echipa din Fărcăşeşti a condus jocul, gazdele neavând mari ocazii de a marca. Vulturii au fost cei care au mai punctat o dată prin Luis Scurtu, iar scorul final a fost de 3-0 pentru echipa din Fărcăşeşti, care îşi consolidează astfel prima poziţie având 49 de puncte.

Şi Gilortul Cărbuneşti a reuşit un joc bun cu Parângul Bumbești-Jiu unde s-a impus cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Avramescu (57’) și Codin (71’).  Într-un joc controlat autoritar de oaspeţi, gazdele de la Bumbeşti Jiu au cedat după ceva mai bine de o repriză. Parângul a  mai avut o palidă sclipire după reușita lui Avramescu. Apărarea celor de la Gilortul a funcţionat din nou foarte bine astfel că, după cele cinci victorii din retur, echipa din Cărbuneşti a înscris de 14 ori și a primit un singur gol. Şi la Bumbeşti Jiu cei de la Gilortul s-au bucurat de prezenţa galeriei în tribune, dar şi de o prezenţă inedită la meci, primul jucător extracomunitar din Liga a IV-a Gorj, camerunezul Georges-Fernandes Otti.

Ultimul transfer realizat de echipa din Cărbuneşti s-a intergrat foarte bine în lot, au precizat cei de la Gilortul pe pagina oficială de facebook.  Gilortul  a urcat după această victorie pe treapta secundă a podiumului, la două puncte în spatele liderului de la Fărcăşeşti.

Şi cea de-a patra clasată de la judeţ, Petrolul Bustuchin s-a impus cu scorul de 3-1 în meciul cu Unirea Crușeț şi rămâne la un punct de podium.

Scorul etapei a 20-a a fost stabilit de Internaţional Băleşti, scor 7-1, în meciul de la Stoina cu Petrolul.  Petrolul Ţicleni a câştigat la scor meciul cu Avântul Baia de Fier, scor 5-0, şi se menţine pe locul 5, iar acelaşi scor de 5-0 s-a înregistrat şi la Rovinari, în meciul dintre Jiul şi Viitorul Negomir. Jiul se poate lăuda astfel că nu a mai pierdut nici un meci de zece etape.

Galerie foto





Vizualizări: 908

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: