Surprize la Turceni. Mii de cadouri pregătite pentru toți copiii

Moș Nicolae a venit mai devreme la Turceni. Primăria orașului a alocat bani pentru ca toți copiii să primească daruri. Pentru început, peste 2000 de copii au primit cadouri de Moș Nicolae, urmând ca, înainte de sărbătorile de iarnă, și Moș Crăciun să treacă pe la piticii cuminți.

Primarul din Turceni, Cristina Cilibiu, păstrează tradiția. Ca și anul trecut, toți copiii din oraș vor primi cadouri. Primele daruri au fost împărțite de marți, urmând ca și miercuri să fie împărțite celelalte. „Primesc toți copiii de pe raza orașului. Atât cei care merg la creșe, grădinițe, școli, dar și cei mai mici care încă nu merg la grădiniță. Vin părinții și primesc câte o plăsuță cu cadouri dacă prezintă certificatul de naștere al copilului. Valoarea unui pachet este de 15 lei”, a declarat Cristina Cilibiu.

Surprizele nu se vor opri aici. Și de Crăciun, copiii vor primi cadouri din partea primăriei. „Pe 18 şi 20 decembrie vom începe distribuirea pachetelor pentru Crăciun. Acestea vor fi mai bogate. Fiecare copil din Turceni va primi cadouri. Valoarea unui pachet este de 30 de lei. Avem pe 17 spectacol de sărbători, pe 20 vom organiza un concert de colinde lângă brăduțul din centrul orașului. Apoi, ne pregătim de Revelion. Pregătim foc de artificii, jocuri de lumini”, a mai transmis primarul.

Vizualizări: 922

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: