Surupăceanu, cu familia pe Facebook

Deputatul Mugurel Surupăceanu a publicat, pentru prima dată în cei patru ani de mandat, fotografii împreună cu soția sa Bianca și fiul său Călin. Surupăceanu a aniversat recent ziua fiului său, și dat fiind că este pe făraș din PSD, Surupăceanu afișează acum profilul candidatului perfect, preocupat de familie.

Mugurel Surupăceanu este deputat pe colegiul 2, însă cel mai probabil acesta nu va mai fi susținut pentru un nou mandat, în locul său candidând consilierul local Mihai Weber. Surupăceanu este acuzat de primarii din colegiul său că nu a făcut nimic pentru comunitatea ce l-a votat. Cel mult, a participat la o serie de emisiuni susținând punctul de vedere al partidului.

Surupăceanu pozează acum în tatăl perfect, interesat doar de familie. Deputatul PSD pare să-și întrețină cu greu familia, dat fiind că nu are nici casă, nici proprietăți, nici mașină. Declarația de avere a acestuia arată că familiei Surupăceanu îi intră în casă indemnizația de deputat, de 50 de mii de lei anual, indemnizația de creștere a copilului a soției, de 1800 de lei, salariul acestuia de la universitatea Hyperion și 4000 de lei de la o societate comercială, unde lucrează ca și economist. Surupăceanu nu spune despre ce firmă este vorba. (M.B.)

Vizualizări: 244

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: