Suspans prelungit pentru Condescu şi Temelescu

Grea decizie au de luat judecătorii Curţii de Apel Craiova în privinţa foştilor boşi de la Pandurii, Marin Condescu şi Viorel Temelescu. Cei doi nu au reuşit să afle vinerea trecută sentinţa pe care o aşteaptă încă din noiembrie 2013, atunci când au şi fost reţinuţi pentru 24 de ore. La vremea respectivă, judecătorii nu i-au arestat preventiv, invocând lipsa probelor la acuzaţiile care le erau aduse, iar de atunci şi până acum, pentru jumătate dintre acuzaţii, Condescu a obţinut deja o achitare la Tribunalul Olt, tot din lipsă de probe.

Delapidarea şi spălarea de bani nu au putut fi probate de procurori nici la judecarea pe fond a procesului, condamnarea cu suspendare primită de fostul preşedinte având legătură cu presupusa falsificare a unor contracte de cesiune de creanţă, prin intermediul cărora a făcut rost de bani pentru club. Condescu a negat şi aceste acuzaţii şi afirmă că la dosar nu există nicio dovadă că el ar fi falsificat vreun document, motiv pentru care şi e convins că instanţa îl va găsi nevinovat şi în această privinţă.

Curtea de Apel a stabilit să nu pronunţe sentinţa în cazul său vineri, 13 aprilie, ci a amânat pronunţarea pentru 26 aprilie, care e doar un dublu al lui 13, un număr despre care Condescu spune că îi poartă noroc la fel ca în 13 noiembrie 2013, când judecătorii l-au lăsat în libertate din lipsă de probe.

Vizualizări: 329

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: