Suspiciuni de blat? „Anomalie magnetică” la meciul ASA Târgu Mureş - Pandurii

Fostul şef de la Pandurii, Marin Condescu, nu şi-a pierdut încrederea în echipă, deşi aceasta este pe loc retrogradabil. Condescu a spus că au fost şi meciuri bune, care i-au dat speranţe, mai puţin partida de la ASA Târgu Mureş, pe care a caracterizat-o drept o „anomalie magnetică”, în care „trei jucători s-au autoaccidentat” în cinci minute, iar apoi portarul a fost eliminat, Pandurii pierzând un meci pe care avea şanse să-l câştige.

„Jocul echipei ne dă speranţe, mai puţin anomalia magnetică de la Târgu Mureş. De când sunt eu implicat în fotbal, de 13-14 ani, nu am văzut aşa ceva. Am condus cu 1-0, au egalat 1-1, au fost 15 minute de pauză, după trei minute luăm gol, 2-1, cum luăm noi de obicei la fazele fixe, iar în următoarele cinci minute trei jucători de la Pandurii s-au autoaccidentat. Au urmat trei schimbări care erau necesare, dădeau speranţe cei care au intrat în teren, a venit minutul 70 când lucrurile au luat turnura nedorită. O eliminare a portarului, trei schimbări deja făcute... Dar, eu spun că această perioadă trebuie să o trecem”, a spus Marin Condescu la Accent TV, fără a preciza dacă are sau nu suspiciuni cu privire la jucători.

Cu excepţia acestui meci, Condescu spune că a văzut jocuri bune la o echipă care de cele mai multe ori are în teren 9 jucători sub 21 de ani. (A.P.)

Vizualizări: 936

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: