Tabăra de la Săcelu, la mare căutare în această vară

Tabăra de la Săcelu este la mare în această vară. Începând de săptămâna viitoare şi până în septembrie, toate locurile sunt ocupate. Preţurile au rămas aceleaşi ca acum trei ani, însă condiţiile din tabără au fost îmbunătăţite. Tinerii care vor veni în această vară la Săcelu vor beneficia şi de excursii în diferite zone ale Gorjului.

Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport s-a implicat în reamenajarea taberei, iar în acest an aici vor veni sute de tineri. Toate locurile sunt ocupate începând de săptămâna viitoare şi până pe septembrie. Un tânăr care vine în tabără la Săcelu plăteşte aproximativ 60 de lei pe zi pentru cazare şi masă. „Noi am făcut îmbunătăţiri la tabăra de la Săcelu. Avem aproximativ 60 de locuri în camere de patru şi cinci camere, cu televizor, baie şi internet. În aceşti bani este cuprinsă cazarea şi trei mese pe zi. Pe timpul sejurului, tinerii vor participa la activităţi sportive şi specifice taberei”, a declarat directorul Horaţiu Gorun.

Tinerii care vin la Săcelu în această vară vor beneficia pe lângă activităţile specifice şi de excursii în diferite zone ale judeţului. „Noi le oferim tinerilor care vin în tabără şi excursii. Una este la operele lui Constantin Brâncuşi din Târgu-Jiu, la Hobiţa, apoi la Mănăstirea Tismana şi dacă vor pe Cheile Sohodolului, iar o altă variantă este drumul de sub munte, la cele două peşteri de la Polovragi şi Baia de Fier”, a mai spus Gorun.

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: