Taraful Gorjului concertează în Capitală pentru Brâncuși

Taraful Gorjului va concerta vineri, 23 septembrie, în București, în cadrul unor manifestări organizate drept omagiu în memoria sculptorului Constantin Brâncuși.

Artiștii gorjeni vor concerta în ultima zi din complexul de manifestări dedicate “Zilelor Muzeului Național al Țăranului Român”. Această zi este gândită de organizatori și ca gest de sensibilizare a vizitatorilor și iubitorilor muzeului în ceea ce privește subscripția publică pentru achiziționarea Cumințeniei Pământului. În programul zilei figurează și o expoziție cu obiecte din județului Gorj, aflate în patrimoniului Muzeului Național al Țăranului Român. "După 5 ani, Taraful din Gorj revine la Muzeul Țăranului! Șapte muzicanți, dintre cei mai buni ai locului, vor susține un concert de muzică tradițională gorjenească", au anunțat reprezentanții Muzeului Național al Țăranului Român pe site-ul unității.
Taraful Gorjului este compus din Cristi Geagu Cătăroiu, Magdalena Cidoiu, Gabriela Enoiu-Muscurici, Vasile Pițigoi, Florian Enoiu, Aurel Muscurici și Nicolae Cidoiu. Concertul extraordinar al acestora va începe la ora 19. Consiliul Județean Gorj și Școala Populară de Artă Târgu Jiu au asigurat deplasarea artiștilor gorjeni la eveniment.

Vizualizări: 1,729

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: