Târgu Jiu: Curs de pregătire pentru viitorii părinți

Centrul de Educație pre și post-natală din Târgu Jiu organizează joi, 20 aprilie, un curs de pregătire pentru viitorii părinți. Cursul va fi susținut de un medic pediatru, dar și de un consultant în alăptare. Cei care doresc să ia parte la eveniment trebuie să plătească o taxă de participare.

Viitorii părinți care vor participa la acest curs vor putea afla informații utile în ceea ce privește nașterea, legătura dintre mamă și copil şi necesarul bebelușului la început de drum. Cursul este organziat prin Centrul de Educație pre și post-natală din Târgu Jiu. „Este dreptul tuturor copiilor de a veni pe lume într-un mediu iubitor și pregătit pentru a le oferi îngrijire adecvată, afecțiune și confort. La cursul nostru dobândești informații complete și corecte, actualizate după cele mai noi studii, astfel încât să îi oferi copilului cel mai bun start în viața, atât din punct de vedere fizic, cât și emoțional”, au transmis organizatorii.
Cursul va fi susținut de medicul pediatru Roxana Hristianovici care este și consultant în alăptare IBCLC și vicepreședinte al Asociației de Pediatrie și Consultanță în Alăptare. Și farmacistul Anca Tadici, educator Lamaze, consultant în alăptare, le va vorbi viitorilor părinți.

Cursul are o durată de 3 ore, cu o pauză de 15-20 minute. 20 de locuri sunt disponibile pentru cursul de joi, 20 aprilie, cu începere de la orele 17.00. Taxa de participare este de 70lei/persoană sau 100lei/cuplu. Tăticii participanți primesc certificat de absolvire al cursului de puericultură. Astfel, vor putea beneficia, pe lângă cele 5 zile de concediu acordate prin lege la nașterea bebelușului, de încă 10 zile suplimentare de concediu.

Vizualizări: 1,096

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: