Târgujianca Monica Nistor şi-a lansat primul single

Frumoasa târgujiancă, Monica Nistor, şi-a lansat de curând primul single din cariera muzicală. Tânăra de doar 25 de ani a început să cânte de mic copil moştenind talentul de la bunica sa. Rezultatele muncii şi pregătirii sale încep să se cunoască abia acum, când Monica a lansat pe piaţa muzicală piesa ”You” cu care speră să cucerească publicul. Cu patru piese deja înregistrate, târgujianca speră să lanseze şi un prim album până la sfârşitul anului.

Pasionată de muzică, Monica Nistor fredona primele note încă de la grădiniță când a şi participat la primul său spectacol și a și câștigat primul premiu din carieră. Au urmat apoi diverse spectacole pentru copii însă prima apariție pe o scenă adevărată a avut loc în timpul liceului. ”Cred că am moștenit talentul de la bunica mea care a cântat muzică populară. ştiu că avea foarte multe costume populare, era foarte talentată. Prima mea apariţie pe scenă a decurs fără evenimente nefericite, asta în ciuda emoţiilor. Eram în liceu și am cântat pentru prima dată în faţa unui public mai numeros. La vremea respectivă eram fan Adela Popescu, îi ştiam toate piesele”, a declarat Monica Nistor.

”You are the one”

Deşi se află la început de drum, Monica și-a lansat recent primul single din carieră. Despre piesa ”You” am putea spune că este o declarație de dragoste, o piesă veselă și plină ritm. ”Este prima mea piesă și îmi place foarte tare. Sper din tot sufletul meu să fie apreciată pentru că s-a muncit din greu la ea, să sune așa și îmi doresc să-i facă pe ascultători fericiți. Muzica și versurile sunt ale lui Narcis Tran de la trupa Korsar, căruia îi mulțumesc foarte mult. Am mai colaborat cu el și la piesa ”Only us” de pe primul album Korsar”, a mărturisit Monica Nistor.

Artiști

Tânăra din Târgu Jiu are deja patru piese înregistrate într-un studio de înregistrări din București și momentan lucrează la alte două piese astfel încât până la sfârșitul anului să lanseze primul album din carieră. ”Cel mai mult îmi doresc să ajung să cânt în America și să o cunosc personal pe Amy Lee, solista trupei Evanescence. Printre artiștii pe care îi îndrăgesc foarte tare se numără trupa Holograf, Demi Lovato și desigur Evanescence. Îmi doresc să fiu apreciată pentru muncă mea și pentru muzica pe care eu o cânt”, a precizat Monica Nistor.

BAND

Ca oricare artist care își cunoaște talentul, Monica Nistor va începe cât de curând să cânte cu un band în spate declarând că refuză de cele mai multe ori să cânte după un negativ. ”De cele mai multe ori nu pot să cânt pe negativ, adevăratul spectacol este cel cu trupă în spate. Pe negativ simt cu nu apreciez îndeajuns publicul. Cert este că voi începe cât de curând să am spectacole și apariții cu un band în spate, pentru că asta vreau să fac, muzica e pe primul loc în viața mea și așa va rămâne”, a mărturisit Monica Nistor.

Vizualizări: 180

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: