Târgujianul care face oamenii să se desprindă de pe pământ

Târgujianul Cristian Tănăsescu, cunoscut mai bine după numele de scenă Decova, este unul dintre cei mai buni magicieni din țară. Reușește să impresioneze de fiecare dată publicul spectator prin numerele sale de iluzionism, cel mai impresionant număr al său fiind cel de levitație. Acest moment artistic presupune capacitatea celui care îl realizează de a ridica în spațiu o persoană prin puterea voinței, dar și prin tehnici de concentrare.   

Cristian Tănăsescu are 33 de ani, locuiește în Târgu Jiu, este căsătorit şi are şi doi copii. Tânărul oferă spectacole inedite de iluzionism de fiecare dată când are reprezentații, fiind solicitat mai mult în țară decât pe plan local. S-a perfecționat show-urile de levitaţie, mentalism dar are și programe care presupun apariţii şi dispariţii de animale. Mai oferă şi rutine clasice de iluzionism, dar nu îi place să practice magia pe stradă. El face spectacol interacționând cu spectatorii. Are la el de fiecare dată trucuri cu cărţi de joc, monede dar poate face și telepatie, numere de prestidigitaţie și telechinezie.


Prezent la orice eveniment

Cel mai mult îi place lui Cristian Tăneșescu să interacționeze cu cei mai mici dintre spectatori și nu de puține ori le arată cum să facă un truc ușor. Astfel, tânărul le oferă o fascinantă incursiune în lumea magică a misterului şi iluziei. Merge la orice tip de eveniment este solicitat iar de fiecare dată spectatorii săi rămân impresionați. "Particip la nunţi, botezuri, petreceri copii, evenimente corporate. Mai mult în ţară merg la evenimente, la mall-uri, oriunde se pretează genul acesta de entertainment. E o pasiune iar dacă o faci cu drag banii vin de la sine. Este magia interactivă unde te apropii de o masă, de invitaţii la eveniment, şi le întreții buna dispoziţie”, a declarat Cristian Tănăsescu.

Colegii de liceu, primii spectatori

Primul spectacol de amploare susținut de tânărul magician din Târgu Jiu a fost chiar în fața colegilor și profesorilor de la Liceul Economic. „De mic practic iluzionismul, făceam trucuri pentru prieteni. În 1999 am avut primul spectacol pe bază de bilete, pe 1 aprilie. L-am făcut când eram în liceu şi l-am realizat cu nişte colegi. Toţi profesorii credeau că este o păcăleală şi până la urmă s-a dovedit a fi un mare succes. A fost un impuls la vremea respectivă, atunci am realizat că păşim cu dreptul”, ne-a mărturisit Cristian Tănăsescu.

Chiar și după zeci de ani de practică Cristian Tănăsescu spune că antrenamentele sunt la ordinea zilei. Vrea să fie apreciat de oameni și pentru asta și investește mereu în echipamente de profil. Repetițiile le face la el acasă pentru că nu dispune de un alt spațiu în acest sens. 

Galerie foto




Vizualizări: 4,036

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: