Târgujienii s-au mutat în online cu plata taxelor locale

Târgujienii s-au mutat în mediul online și evită deplasarea la ghișeele instituțiilor statului. De exemplu, cei mai mulți dintre plătitorii de taxe și impozite au preferat metoda online, evitând zonele aglomerate și statul la cozi, mai ales în această perioadă de pandemie.

Cu teama că s-ar putea infecta cu noul coronavirus, târgujienii au evitat cozile pentru a-și plăti taxele și impozitele către bugetul local. Reprezentanții Direcției Publice de Venituri din Târgu Jiu spun că încasările în mediul online au crescut în prima jumătate a acestui an comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

”Impozitele și taxele locale datorate către bugetul local al municipiului Târgu Jiu, pentru anul 2020, au fost achitate de contribuabili atât online, cât și la ghișeu. Din analiza recapitulației din încasări reiese că, față de perioadele anterioare, plățile online au crescut considerabil în detrimetrul plăților la ghișee”, anunță DVP Târgu Jiu.

De asemenea, în cadrul instituției au fost luate toate măsurile necesare pentru a preveni o eventuală contaminare cu acest virus.

Vizualizări: 535

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: