Tătaru nu mai vrea şefi în spital fără concurs

Cinci posturi de şefi au fost scoase la concurs la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu. Posturile fie sunt ocupate prin delegaţie de ani buni, fie sunt vacante. Managerul Spitalului Judeţean spune că nu mai vrea ca posturile de conducere să fie ocupate fără concurs.

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu a scos la concurs postul de şef al Serviciului Managementul Calităţii Serviciilor Medicale, care în prezent este vacant. Un alt post scos la concurs este cel de şef al Serviciului financiar-contabilitate, funcţie de conducere ocupată în prezent de Steliana Udriştoiu.

Şi postul de şef al Biroului Tehnic a fost scos la concurs, birou care în prezent nu are conducător. Cele trei concursuri vor avea loc în data de 14 decembrie (proba scrisă) şi 19 decembrie (interviul). Candidaturile pentru cele trei posturi de conducere pot fi depuse până în data de 8 decembrie.

Examene se vor mai da pentru posturile de şef al Serviciului Aprovizionare, condus în prezent de Florin Gabriel Brâncuşi, şi şef al Biroului Administrativ,  ocupat de Silviu Ionuţ Aninoiu.  În cazul ultimelor două posturi de conducere, proba scrisă a fost programată pentru data de 15 decembrie, iar interviul în 20 decembrie. Candidaturile se pot depune până în data de 6 decembrie.

Managerul Spitalului Judeţean a explicat motivul pentru care organizează aceste selecţii. „Din punct de vedere al managementului spitalului, o să aibă o responsabilitate mult mai mare cei care vor coordona serviciile respective, pentru a putea să-şi efectueze cu mai multă sârguinţă atribuţiile de serviciu. Posturile sunt ocupate cu delegaţie din totdeauna, de când s-a înfiinţat spitalul”, a declarat Tătaru. 

Posturile de conducere sunt pe perioadă nedeterminată. 

Vizualizări: 733

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: