Tensiunile din PNL Gorj, discutate cu Ludovic Orban

Preşedintele PNL Târgu Jiu, Marcel Romanescu, va profita de vizita pe care Ludovic Orban o va face în Gorj, pentru a discuta despre tensiunile din filială. „Cred că la Bucureşti se ştiu foarte bine aceste lucruri, dar este clar că voi avea o astfel de discuţie şi în interiorul Partidului Naţional Liberal. Şi cu Ludovic Orban, şi cu toţi cei care sunt abilitaţi în acest moment să ia decizii”, a spus Romanescu la Radio Infinit.

Marcel Romanescu este primar la Târgu Jiu, iar una din supărări este legată de faptul că liberalii din consiliul local au iniţiat un proiect de hotărâre ilegal pentru demiterea unui director din primărie, fără să îl consulte. „Un astfel de proiect de hotărâre, mai ales când ai un primar în funcţie, nu se face fără consultarea primarului. Eu, dacă aş fi fost consilier local, nici dacă primarul era de la altă formaţiune politică nu aş fi iniţiat un proiect de hotărâre ilegal. Niciodată nu aş fi făcut un astfel de demers. Dacă l-aş fi depus, l-aş fi retras atunci când personalul specializat din primărie mi-ar fi spus că nu poate să îl avizeze de legalitate”, a spus Marcel Romanescu.

Proiectul la care se referă primarul din Târgu Jiu este cel privind demiterea lui Marian Rotaru de la Direcţia de Patrimoniu, proiect iniţiat de consilierul PNL Eduard Berca. (A.A.)

Vizualizări: 513

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: