Tentativă de omor într-un sat din Gorj. Cearta a pornit de la un coteț

Un bărbat a ajuns la spital cu plăgi grave, iar altul în arest după un conflict pornit de la un coteț din gospodărie. Evenimentul a avut loc pe 7 mai.

Procurorii gorjenii au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat suspectat de tentativă de omor asupra unui membru al familiei. Conform probatoriului administrat de procutori, s-a reținut că la data de 7 mai, în jurul orelor 17, în comuna Telești, sat Buduhala, a izbucnit un conflict între un bărbat și fiul său, conflict generat de faptul că băiatul intenționa să demoleze un coteț din lemn folosit în trecut pentru ținerea păsărilor. Discuția aprinsă și în contradictoriu a degenerat în acte de violență, astfel că tânărul a luat toporul și l-a lovit pe tatăl său, de trei ori, în creștetul capului. Bărbatul este internat în spital și necesită cel puțin 14 zile de îngrijiri medicale.

”Din concluziile preliminare ale medicului legist din cadrul SML Gorj rezultă că la data de 07.05.2023 a examinat victima M.C. în secția UPU a Spitalului Judeţean de Urgență Tg-Jiu, constatând că prezintă două plăgi tăiate parietal drept de cca. 7 cm şi pe linia mediană craniană posterior de 5 cm. şi tumefacţie de 3/2 cm parietal stâng posterior produse prin lovire cu corp tăietor despicător (secure), două lovituri fiind cu tăişul şi o lovitură cu muchia, leziunile putând data din 07.05.2023 şi necesită de la producere 12-14 zile îngrijiri medicale.

Cercetările continuă, pentru stabilirea adevărului pe bază de probe, în vederea tragerii la răspundere a persoanelor vinovate de săvârşirea unor infracţiuni, urmând a fi dispuse în continuare măsuri legale”, se arată în comunicatul procurorilor.

Vizualizări: 2,861

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: