Termen limită pentru subvenţiile la motorină

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că până la data de 30 aprilie 2018 inclusiv se pot depune cererile de plată a ajutorului pentru cantităţile de motorină achiziţionate şi utilizate în agricultură aferente trimestrului I 2018.

„Cererile se depun la Centrele Judeţene ale Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, respectiv al municipiului Bucureşti, de către administratorul/reprezentantul legal sau împuternicitul acestuia, caz în care împuternicirea este emisă de către administratorul/reprezentantul legal şi este însoţită de copia actului de identitate al persoanei împuternicite”, arată APIA.

Ajutorul de stat se acordă sub formă de rambursare a diferenţei dintre rata accizei standard şi rata accizei reduse (stabilită la 21,00 euro/1000 litri) pentru motorina utilizată la efectuarea lucrărilor mecanizate în agricultură, a cărei valoare unitară este de 1,7385 lei/litru.

„Toate documentele depuse în copie vor fi certificate pentru conformitate cu originalul de către solicitantul sprijinului, însuşite prin semnătură şi vor purta sintagma conform cu originalul”, informează APIA. (A.A.)

Vizualizări: 887

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Gospodar:

Citește și: