Tinerii din PMP au plecat la PSD

Fostul lider al organizaţiei de tineret a PMP, Gabriel Popa, a afirmat că pe data de 2 mai, de Ziua Naţională a Tineretului, s-a decis ca organizaţia să se alăture  grupului PSD.

“Am vrut ca de ziua noastră naţională, vocea noastră, a tinerilor, să se facă auzită. Am intrat şi ne-am implicat în politică pentru ca interesele şi drepturile tinerilor să fie promovate. Nu am reuşit să facem foarte mult în acest sens în cadrul Partidului Mişcarea Populară. De aceea, în mod firesc ne-am îndreptat către PSD, partidul care până acum a luat cele mai multe decizii în favoarea tinerilor şi în care noile generaţii au cele mai mari şanse de accede în funcţiile publice. Vrem ca vocea noastră să conteze iar argumentele noastre să fie auzite. Sperăm, credem şi ne dorim să avem un viitor cât de bun se poate în ţara noastră. Locul nostru este în partidul în care putem construi, în care putem realiza cu adevărat ceva pentru tineri”, a declarat Gabriel Popa, potrivit unui comunicat de presă.

Acesta a anunţat că alături de el au decis să se înscrie în PSD majoritatea membrilor conducerii centrale, filialele şi membri ai organizaţiei de tineret a PMP din întreaga ţară. (A.A.)

Vizualizări: 31,087

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: