Toma Cuzin prezintă filmul "Aferim" în aer liber, la Peştişani

Actorul gorjean Toma Cuzin din Peştişani a iniţiat o campanie de promovare a filmului românesc la sate. Cunoscut publicului mai ales prin personajul său Firicel, din serialul „Las Fierbiţi”, Toma Cuzin invită gorjenii să vizioneze filmul „Aferim”, în aer liber, la Peştişani.

„Dacă eu pot, poți și tu”, este moto-ul evenimentului cinematografic organizat de actorul Toma Cuzin în comuna natală, Peştişani, luni, 29 aprilie 2019, cu începere de la ora 19:00. La ora 20:00, după o scurtă prezentare a acestui film, va începe proiecţia pentru  „Aferim”, unul dintre cele mai de amploare proiecte cinematografice românești din ultimii ani. Este vorba de un un film istoric a cărui acțiune are loc în Țara Românească, în 1835.

Regia filmului este semnată de Radu Jude, iar din distribuţie fac parte:Teodor Corban, Mihai Comanoiu şi Cuzin Toma.

Prezent recent în platoul emisiunii „La Măruță”, actorul Toma Cuzin a vorbit despre acest proiect special, de suflet așa cum îl numește actorul, prin care doreşte să ducă minunata lume a cinematografiei, la sat.

Peștișani este locul de copilărie al actorului și locul de unde Toma își dorește să-și înceapă proiectul motivațional numit "Dacă eu pot, poți și tu".

"Vreau să-i ajut, vreau să aduc lumea filmului la sat, satul unde am crescut. Voi începe aici și voi continua în toată România", a precizat actorul care se va afla la Peştişani pe data de 29 aprilie.

Vizualizări: 2,757

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: