Toma Petcu, supervizor la ALDE Gorj. Reacţia lui Dian Popescu!

Senatorul Florin Cârciumaru tulbură din nou apele în ALDE Gorj, după ce la finele săptămânii trecute a declarat că ministrul demisionar al Energiei, Toma Petcu, a fost pus să supervizeze activitatea politică a filialei conduse de Dian Popescu.

„S-a luat hotărârea la nivel central în ALDE ca domnul Petcu să răspundă de organizaţia ALDE  de la Gorj”, a declarat senatorul Florin Cârciumaru, la Radio Infinit. Social-democratul a mai spus că Petcu va coordona activitatea politică însă nu din postura de preşedinte. „Nu că este preşedinte, dar din partea conducerii dânsul va superviza absolut tot ce se întâmplă. Din partea centrului, de toată activitatea politică din judeţul Gorj, răspunde domnul ministru Petcu”, a spus Florin Cârciumaru.

Senatorul Scarlat Iriza confirmă şi spune chiar că i s-a propus postul de preşedinte interimar al organizaţiei însă, a refuzat în favoarea unui tânăr cu viziuni liberale. „Nu am vrut, pentru că vreau ca interimar să fie un om tânăr, mult mai tânăr ca mine, cu putere de muncă şi cu vederi liberale. Robert Filip este o variantă, dar nu acest individ de la Ţicleni care este pe cale de a distruge partidul”, a declarat Scarlat Iriza.

Dian Popescu: „Iriza a şantajat votul”

Preşedintele interimar ALDE Gorj nu cunoaşte ca Toma Petcu să aibă o astfel de sarcină în cadrul partidului, declarând că „eu sunt şi voi rămâne preşedintele ALDE”. Cât despre Iriza, Dian Popescu spune că nu este pe placul liderilor de la centru, după votul de la moţiune. „El a şantajat votul, aşa am auzit, iar dacă a făcut acest lucru, sunt lucruri care nu plac celor care conduc partidul. ALDE l-a făcut senator când toate partidele l-au aruncat, singurul care l-a preluat şi l-a pus pe liste şi l-a făcut senator a fost ALDE, în persoana lui Dian Popescu”, a comentat liderul ALDE Gorj, Dian Popescu.

Vizualizări: 1,795

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: