Tombolă aniversară la Mall Târgu Jiu. Ce poţi câştiga!

Clienţii hipermarketului Carrefour din cadrul centrului comercial Shopping City Târgu Jiu vor putea câştiga premii importante până duminică, 22 octombrie. Hipermarketul Carrefour sărbătoreşte astfel împlinirea a trei ani de la deschidere. O mulţime de premii vor fi puse în joc la tombola aniversară: produse electrocasnice, electronice şi altele. „Faci cumpărături în valoare de 100, pe un bon fiscal, şi poţi fi unul din câştigătorii noştri!”, au transmis reprezentanţii hipermarketului.

De asemenea, un tort aniversar va fi realizat în data de 22 octombrie, iar o cabină foto va fi amplasată în incinta mall-ului.

Şi reprezentanţii Shopping City Târgu Jiu au pregătit pentru clienţii centrului sute de cadouri, la împlinirea a trei ani de la înfiinţare. „Trei ani plini de lucruri frumoase: colecţii noi şi reduceri mari, evenimente frumoase şi concursuri speciale. În fiecare sezon, ne-a plăcut să ne surprindem clienţii cu surprize mai faine decât data trecută”, au spus reprezentanţii centrului comercial.

Astfel, până în data de 22 octombrie, la cumpărături de minim 150 de lei, clienţii se pot înscrie la tombolă pentru a câştiga un televizor Philips led full HD şi un voucher în valoare de 150 de lei pe zi. De asemenea, clienţii au şansa să câştige un voucher în valoare de 200 de lei şi un city break la Roma pe 21 octombrie, dar şi un voucher în valoare de 200 de lei, o şedintă foto profesională şi un iPhone 8 pe 22 octombrie. Atunci va urca pe scena de la Shopping City Târgu Jiu îndrăgita cântăreaţă Antonia.

Vizualizări: 1,134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: