Toţi şefii din CE Oltenia, evaluaţi săptămâna viitoare

Directorii de la toate nivelurile din Complexul Energetic Oltenia vor afla săptămâna viitoare dacă vor rămâne sau nu în funcţie. Va fi realizată o evaluare profesională, susţine conducerea societăţii. Pe de altă parte, preşedintele executiv al PSD Gorj Ion Călinoiu cere insistent schimbarea directorilor care au fost susţinuţi de PD-L, pe motiv că „tot timpul există suspiciuni în jurul lor”.

Toţi directorii din Complexul Energetic Oltenia, atât din aparatul central, cât şi din sucursale, vor fi evaluaţi până pe 6-7 octombrie. Fiecare şef va fi evaluat de persoana aflată ierarhic superior, iar pe baza unui referat întocmit se va decide cine rămâne în funcţie şi cine nu, a explicat noul director general Laurenţiu Ciurel, la un post local de televiziune, întrebat fiind dacă îi va păstra pe Burlan şi Trotea în funcţiile de directori. „Toţi directorii ştiu că au fost numiţi de probă, pe un mandat de patru luni, care expiră pe 6-7 octombrie. Până atunci se vor face evaluări, fiecare are un şef care îl va evalua. În funcţie de referatul care va fi întocmit de fiecare în parte, va fi luată decizia cu privire la rămânerea sau nu în funcţie”, a spus Laurenţiu Ciurel.

Directorul general al CE Oltenia susţine că directorii care vor trece de aceste evaluări nu vor mai putea fi schimbaţi mult timp de acum încolo, decât în cazul unor abateri foarte grave.

Nu este exclus să avem de-a face cu epurarea politică a directorilor susţinuţi în anii trecuţi de PD-L, mai ales că preşedintele executiv al PSD Gorj Ion Călinoiu cere insistent demiterea acestora.

ECONOMII

Laurenţiu Ciurel a vorbit şi despre retrogradarea din funcţii a celor 166 de şefi, dispusă de fostul director Constantin Bălăşoiu, la cererea premierului Ponta, căruia i s-a părut că sunt prea mulţi şefi. „În medie, aceştia au pierdut circa 20% la salariu, astfel că economia este de un milion de lei pe an”, a spus Ciurel.

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: