„Totti al Craiovei” a semnat prelungirea contractului cu Universitatea

Unul dintre cei mai vechi jucători din lotul Universităţii Craiova, mijlocaşul Alexandru Mateiu va continua cel puţin încă un sezon la formaţia din Bănie. Jucătorul de 32 de ani a căzut de acord pentru prelungirea înţelegerii cu clubul din Bănie.

Contractul jucătorului cu clubul craiovean urma să expire în vara aceasta, dar el a primit o ofertă de prelungire şi pentru stagiunea următoare, cu opţiune de continuare şi din 2023. Astfel că, deşi se părea că Mateiu se va despărţi de formaţia din Bănie la finalul acestui sezon, după evoluţiile din ultima perioadă şi golul marcat în meciul din deplasare cu CFR Cluj, jucătorul i-a convins pe conducătorii clubului din Bănie să-i mai acorde un an de contract.

Alexandru Mateiu este unul dintre jucătorii preferaţi ai finanţatorului Mihai Rotaru, care spunea, în urmă cu doi ani, că mijlocaşul este „sufletul echipei” şi va rămâne la Universitatea Craiova până la finalul carierei. „Nici de glumă nu este bună plecarea lui Mateiu, el este sufletul nostru. El va fi Totti al Craiovei” afirma Mihai Rotaru.

Alexandru Mateiu a fost primul transfer important al lui Mihai Rotaru la Universitatea Craiova, finanţatorul plătind 250.000 de euro lui FC Braşov, în 2014. În momentul tranzacţiei, Universitatea Craiova evolua în Liga a II-a, în timp ce braşovenii activau în primul eşalon. Cu  Universitatea Craiova, Alexandru Mateiu a câştigat două Cupe ale României şi o Supercupă, în cei opt ani de contract.

Vizualizări: 2,388

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: