Totul despre evaluarea naţională, la Gorj TV

Evaluarea naţională este subiectul emisiunii Repere difuzată astăzi la Gorj Tv. Părinţii, dar mai ales copiii, pot afla ultimele noutăţi chiar de la inspectorul general adjunct, Gheorghe Mitescu, acesta fiind prezent în studioul televiziunii de la ora 17. 15

Emisiunea Repere de astăzi prezentată de Cornel Şomâcu, va oferi ultimele amănunte în ceea ce priveşte organizarea Evaluării Naţionale în Gorj.

Toţi cei peste cinci mii de elevi înscrişi pot afla calendarul, dar şi informaţii despre paşii pe care trebuie să-i parcurgă după finalizarea acestor examene. Din primele rezultate, din cei 5045 de elevi înscrişi la proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română au fost prezenţi 4938, din care 3083 sunt utilizatori experimentaţi, 1451 avansaţi, iar 404 sunt utilizatori de nivel mediu.

La nivelul judeţului Gorj există şi trei cazuri speciale, care au primit aprobare de la Comisia Naţională de Bacalaureat. Pentru aceştia s-a constituit o comisie specială care se deplasează la domiciliu.

Mai mult, vor fi şi cinci deţinuţi care vor primi subiectele în cadrul Penitenciarului Târgu Jiu.

Vizualizări: 93

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: