Tragedie fără margini. O familie din Gorj, răpusă de Covid 19

Dramă într-o familie din comuna gorjeană Văgiulești. Un bărbat și părinții săi au murit la scurt timp după ce s-au infectat cu noul coronavirus. Primele concluzii ale anchetei epidemiologice arată că el ar fi fost cel care și-ar fi infectat tatăl și mama. I-a vizitat fără să știe că este bolnav. A prezentat simptome abia după ce și părinții lui au început să se simtă rău.

Toți trei au ajuns la spital. Tatăl bărbatului, în vârstă de 81 de ani, a cedat primul. A murit pe patul de spital. Chiar în ziua înmormântării, a încetat din viață și soția sa, în vârstă de 79 de ani.

Câteva zile mai târziu, și fiul lor, în vârstă de 57 de ani, a pierdut lupta cu virusul. Pe lista afecțiunilor existente era notat că suferea de obezitate, iar acest lucru l-a făcut mai vulnerabil în fața SARS- CoV-2.

Bărbatul era angajat al Complexului Energetic Oltenia, ca inginer. Nu locuia cu părinții și îi vizita rar, în Văgiulești, tocmai pentru că își dorea să-i protejeze.

În localitatea Văgiulești, rata de infectare a trecut de patru cazuri la mia de locuitori și comuna a intrat în scenariul roșu. 

Vizualizări: 10,454

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: