Tratament cu argilă sau cum să scapi de toxinele din organism în 3 săptămâni

Argila este reprezentarea perfectă a puterii uimitoare a naturii. Argila este un pământ moale, utilizat în scopuri medicinale din cele mai vechi timpuri. Argila are o compoziție asemănătoare cu a corpului uman, în sensul că toate elementele care se găsesc în ea se regăsesc și în corpul uman.

Deși este o enigmă pentru oamenii de știință, nimeni nu-i poate nega puterea vindecătoare. Argila este un excelent agent detoxifiant, cu o mare capacitate de a absorbi toxinele, distruge germenii patogeni, întărește imunitatea, absoarbe gazele intestinale, este antiinflamatoare și regenerantă, etc, fiind de ajutor în aproape orice afecțiune.

Cura cu argilă

Cura cu argilă durează trei săptămâni, timp în care bei de 2-3 ori pe zi, cu o jumătate de oră înainte de masă, un pahar cu apă argiloasă. Pregătește apa de argilă cu o seară înainte. Pune o linguriță de argilă în ¾ pahar de apă (folosește numai sticlă sau porțelan, iar în cazul linguriței poți folosi și lemn) și lasă până dimineață, când bei pe stomacul gol, fără să amesteci argila depusă la fund.

Când organismul se va obișnui cu doza de argilă poți începe să bei și apa argiloasă tulbure, adică după ce ai amestecat. După ce ai băut, pregătește amestecul pentru masa următoare.

E posibil ca în primele zile urina și scaunul să aibă miros neplăcut, ceea ce înseamnă că se elimină toxinele din organism. Nu te neliniști nici dacă apare constipația. Nu întrerupe tratamentul pentru că tranzitul se va regla.

De asemenea, pentru eficacitatea curei este bine să folosești apă de izvor. Pe durata curei evită alcoolul și grăsimile.

Vizualizări: 1,984

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: