„Trebuie să tragem un semnal de alarmă până nu e prea târziu!”

Primarul Florin Cârciumaru are o părere foarte proastă despre acest debut de sezon al celor de la Pandurii. Prezent la mai toate meciurile gorjenilor, Cârciumaru a observat că la echipă se întâmplă ceva ciudat şi suspectează chiar că în vestiar au apărut tensiuni între jucători şi antrenor, aceasta fiind cauza meciurilor mai puţin bune din ultimele dopuă etape. Absenţa lui Cârţu de pe banca echipei e un alt factor care duce la rezultate negative în opinia primarului care a observat la meciul de la Craiova cât de greu comunică acesta cu secunzii când nu e pe bancă. 
„Am o impresie proastă despre acest debut de sezon” spune primarul Cârciumaru care a fost prezent la trei dintre meciurile echipei din acest sezon. 
Edilul spune că echipa nu arată deloc că s-a pregătit bine şi apreciază că jocul e unul foarte slab: „Nu demonstrăm că ne-am pregătit bine. Jucăm destul de slab la ora actuală şi trebuie să tragem un semnal de alarmă până nu e prea târziu.” La cum au jucat până acum dacă termină pe zece Pandurii ar trebui să fie mulţumiţi, în opinia lui Cârciumaru, care crede că startul e unul prost chiar dacă echipa a fost o etapă pe locul I:”Am început destul de prost. Să nu luăm în seamă rezultatul de la Astra unde cred eu că a fost o întâmplare. Mobilizare şi o evoluţie mai apropiată de valoarea echipei am văzut la meciul cu Vaslui. Meciul cu Craiova şi cel cu Internaţional au fost sub orice critică.”
Pesimist acum şi mult mai precaut când e vorba de declaraţii referitoare la echipa de fotbal, primarul e convins că jocul actual nu poate aduce decât un eşec în etapa viitoare: „După ce am jucat până acum pierdem sigur la Ceahlăul. Dacă ne trezim şi ne mobilizăm echipa are valoare şi putem să câştigăm. Dacă jucăm şi tratăm fotbalul cum au făcut-o în ultimele două meciuri la Craiova şi acasă cu Internaţional, pierdem sigur.” Edilul nu ştie dacă e o problemă psihică la jucători sau de atitudine precizând că echipa are valoare, dar în ultimul timp se vede o lipsă de orice idee de joc. „Jucătorii nu înţeleg ce le spune antrenorul sau nu vor să respecte. Ceva nu e în regulă la echipă la ora actuală. S-ar putea să fie o tensiune între jucători şi antrenor. După modul cum au abordat ultimele două meciuri ceva nu este în regulă la echipă la ora actuală. După modul în care au abordat meciul de la Craiova şi cel de acasă cu Curtea de Argeş s-ar putea să fie iar tensiuni. Ceva nu este în regula la echipă! La meciul de acasă cu FC Vaslui a fost alt meci, altfel s-au mobilizat, altfel s-au implicat, au avut idei de joc, au respectat o tactică de joc şi în faţa unei echipe valoroase. Dacă nu ne mobilizăm şi nu jucăm cu seriozitate pierdem şi cu Cehlăul” crede Cârciumaru care nu exclude posibilitatea ca jucătorii să nu dorească să mai asculte de antrenor. 
O posibilă cauză a aşecurilor pandurilor în aceste ultime două etape poate fi şi absenţa lui Cârţu de pe banca echipei şi comunicarea sa destul de anevoioasă cu secunzii. „Contează foarte mult lipsa lui Cârţu de pe bancă. Am stat lângă Cârţu în tribună la Craiova şi am văzut cât este de greu să dialogheze cu secunzii care nu-l înţeleg. De multe ori am văzut că transmitea prin telefon direct jucătorilor, este foarte greu. În jocul echipei contează foarte mult ca el să fie pe bancă. Părerea mea e că în angrenajul unui joc contează foarte mult ca el să fie lângă echipă” a mai precizat edilul care crede că Pandurii au toate condiţiile pentru a putea face performanţă la Târgu Jiu. 



Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: