Trecerea la garderoba de vară îți face probleme? Iată câteva sfaturi!

Trecerea la garderoba de vară nu te va costa o avere dacă ții seama de câteva trucuri. La fiecare trecere la alt anotimp nu mai găsești nimic prin dulap? Toate avem aceste probleme, dar iată câtreva sfaturi:

Separă-ți hainele de mers la serviciu

Dacă slujba îți impune anumite reguli, poți iesi din impas pe timpul verii cu fuste creion, camăși din voal, rochii vintage și pantaloni largi. Adaugă ținutei tale o pereche de ochelari de soare și o geantă și ești gata pentru o nouă zi la birou.

Nu uita de accesorii

Un colier poate schimba complet aspectul unei ținute, la fel cum o pereche de pantofi poate scoate din anonimat un outfit. Pe timpul verii alege accesorii ușoare, care sa nu se încingă de la soare, precum și sandale în care sa nu transpiri și sa îți alunece piciorul.

Nu uita nici palariile care, pe langa faptul ca te protejeaza de soare, dau un aer chic sau casual. Pălăriile din paie arată foarte bine cu rochiile lungi, din materiale vaporoase, sau cu un outfit compus din jeansi scurți si o camașă albă, din voal.

Poartă culori deschise și materiale ușoare

Evită negru vara. De asemenea, stai departe de materialele sintetice, care nu lasă pielea să respire, o irita si nici nu absorb transpiratia și alege bumbacul, inul sau voalul. Mătasea este o altă optiune, însă dezavantajul ei este că se decolorează și se îngălbenește rapid cand este expunsa la temperaturi mari și lumina puternica.  

Modifică-ți haine mai vechi

Ai o pereche de blugi care s-a decolorat sau s-a rupt in genunchi? Ai putea foarte simplu să îi tai, să le scoți cateva franjuri și ai o nouă pereche de pantaloni scurți. O eșarfa se poate transforma intr-un top perfect pentru o petrecere pe marginea piscinei, în timp ce o bluză cu maneci lungi, de care te-ai plictisit, poate deveni un top nou-nouț.

Nu uita de hainele pentru plajă

Un costum de baie, șlapi, o pălarie, o geantă de plajă supradimensionată, un prosop și ești gata de drum. Un sfat prețios este sa îți cumperi separat slipul si sutienul, pentru a putea face combinații. În plus, îți va fi mult mai ușor dacă nu porti același numar la ambele.

Vizualizări: 1,346

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: